Klauzula informacyjna
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pracownicy Obsługi i Administracji

Pracownicy administracji i obsługi w Zespole Szkolno- Przedszkolnym nr 10 w Tomaszowie Mazowieckim w roku szkolnym 2020/ 2021

Szkoła Podstawowa nr 3 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Tomaszowie Mazowieckim:

  1. Ewa Gogól- pomoc nauczyciela
  2. Ewelina Michalska- sekretarz
  3. Edyta Sztąboroska – kierownik gospodarczy
  4. Agnieszka Kołodziejczyk- intendent
  5. Elżbieta Kaluszka- kucharka
  6. Barbara Olas- sprzątaczka
  7. Joanna Pawełkiewicz- sprzątaczka
  8. Izabela Pawełkiewicz- sprzątaczka
  9. Ewa Pazurek- sprzątaczka
  10. Elżbieta Węgrzynowska- pomoc kuchenna
  11. Krzysztof Stępski- woźny
  12. Marcin Jachimowski- opiekun dzieci na przejściu

Przedszkole nr 11 w Tomaszowie Mazowieckim:

  1. Paulina Bystrońska – intendent
  2. Zofia Janicka – kucharka
  3. Jolanta Gliszczyńska – pomoc kuchenna
  4. Barbara Gruszczyńska – pomoc kuchenna
  5. Marta Dziubecka – pomoc nauczyciela
  6. Agata Mrówczyńska – pomoc nauczyciela (zastępstwo)
  7. Beata Chachuła – woźna
  8. Małgorzata Kalinowska – woźna
  9. Anna Zysiak – woźna
  10. Tomasz Dziubecki – woźny, konserwator

 

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 10 w Tomaszowie Mazowieckim
odpowiada: Lucyna Siudzińska
data: 18-09-2020
wytworzył: Lucyna Siudzińska
data: 18-09-2020
data: 18-09-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 18-09-2020 - Edycja treści
  • 03-10-2019 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 65