KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Samorząd Uczniowski

Samorząd Uczniowski działający w Szkole Podstawowej nr 3 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego:

Przewodnicząca: Zuzanna Walter, kl. VIII

Hanna Jagodzińska, kl. VIII

Igor Senator, kl. VI

W ramach samorządu powołano do działania siedem sekcji, są to:

Sekcja naukowa – przewodniczący Szymon Kowalski opiekun p. Elżbieta Chmal

Sekcja dziennikarska – przewodnicząca Hanna Jagodzińska - opiekun p. Anna Borcuch

Sekcja kulturalna – przewodnicząca Kaja Kamocka – opiekun p. Izabela Kowara

Sekcja porządkowa – przewodnicząca Zofia Jagodzińska – opiekun p. Edyta Sałowska

Sekcja sportowa – przewodniczący Igor Senator – opiekun p. Wiesław Żmuda

Sekcja zdrowotna – przewodnicząca Zuzanna Rożej – opiekun p. Izabela Kolanko

Sekcja wolontariatu – przewodnicząca Gabriela Niezawitowska - opiekun p. Emilia Piechna


 

Opiekunami Samorządu Uczniowskiego są panie:  Anna Borcuch i Edyta Sałowska

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 10 w Tomaszowie Mazowieckim
odpowiada: Lucyna Siudzińska
data: 10-10-2019
wytworzył: Lucyna Siudzińska
data: 10-10-2019
data: 10-10-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 10-10-2019 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 19